КАК ДА ПРЕМИНЕМ ОТ ФЕЙСБУК РЕКЛАМА КЪМ ЦЯЛОСТНА ОНЛАЙН РЕКЛАМНА СТРАТЕГИЯ


Ако едно време рекламодателите търсеха кои са най-добрите места за реклама по улиците на града или в печатните медии, то сега рекламата се намира в джоба на потенциалните потребители, т.е. в техните смартфони.

Благодарение на мобилните технологии имаме постоянен достъп до огромно количество информация посредством социалните мрежи, новинарските канали, каналите за споделяне на музика и видео и т.н.

Маркетолозите не трябва вече да търсят своята целева аудитория у дома, по телефона, по вестникарските будки или по пътищата, където се издигат огромни билборди, а трябва просто да стоят пред компютъра и да насочват своите рекламни съобщения чрез няколко клика на мишката.Онлайн рекламата е не само една от най-евтините, но и достига до по-голям брой хора и най-вече до точните хора. Това става благодарение на голямото разнообразие от канали и по-ясното дефиниране на тяхната аудитория.


“Ако допреди 5-6 години собствениците на бизнес разчитаха основно на социалната мрежа facebook за популяризиране на своя продукт и за достигане до повече хора, то в днешно време тя не е достатъчна.“ - споделя Магдалена Иванова - собственик на Smmart AgencyВсички изброени канали и формати за реклама са успешни само тогава, когато се използват правилно и рекламата се оптимизира регулярно. Също така е важно да се избере правилния микс от рекламни канали, между които бюджетът да се разпредели оптимално, така че с минимални средства да се постигнат максимални резултати. Това се случва най-добре, ако се прави от специалисти с опит, така че, ако бизнесът ви не разполага с достатъчен ресурс за целта, можете да се консултирате с екип от професионалисти, които да изготвят и проведат успешна цялостна онлайн рекламна стратегия.Доверете се на професионалистите и направете най-добрият избор, за рекламата на Вашият бизнес!

153 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички