• magdalena ivanova

100 ИДЕИ ЗА ПОСТОВЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ


КОИТО ЩЕ ИЗТРЕЛЯТ ПРОФИЛИТЕ ВИ НА ВЪРХА ЗА ДА УВЕЛИЧИТЕ АНГАЖИРАНОСТТА И ДА ДОСТИГНЕТЕ ДО ХИЛЯДИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Случвало ли ви се е, да искате да качите снимка, но да нямате идеи за съдържание?

Не сте сами!

За това, тази публикация ще реши този проблем! 💁🏼‍♀️


Знаем че, съдържанието е крал в света на социалните медии и трябва да публикувате всеки ден, за да не ви забрави публиката. Само тези, които са последователни, виждат резултати. Просто погледнете всички инфлуенсъри и ще ви стане още по-ясно.


Преди да скочите в списъка с идеи за съдържание, ето някои от наистина важните съвети, които трябва да следвате по всяко време, за да разразнете вашите социални мрежи:


1.) Планирайте вашите постове в социалните мрежи за напред:


Трябва да планирате съдържанието си предварително, така че да ви помогне да развиете бизнеса си/себе си. Помислете как да се свържете с аудиторията си, какво ще им помогне да решат проблемите им и как можете да достигнете до повече хора.


2.) Говорете с аудиторията си и се запознайте с тях:


Винаги трябва да говорите с аудиторията си. Това означава, да създавате разговор чрез публикацията си. 100-те идеи за постове, които съм ви подготвила със сигурност ще ви помогнат създадете правилните си публикации.

3.) Създайте подходящо съдържание за вашата аудитория:Знаете ли коя е вашата целева аудитория? И не, отговора не е „ВСЕКИ“ или иначе нямаше да имате нужда от помощ при разрастването на профила си.


Всичко е в това да опознаете целевата си аудитория, за да не губите времето си и да се чудите, защо нямам последователи и лайкове?!


4.) Бъдете креативни и се опитайте да бъдете забавни:

Кой не обича да се смее, нали? Дори и да се отнася за вашият бизнес, това не означава, че трябва да бъдете сериозни през цялото време. Бъдете забавни и ще се свържете с аудиторията си наистина бързо. Те ще ви гледат профила с огромен интерес!

И ЕТО ГИ И:


100 ИДЕИ ЗА ПУБЛИКАЦИИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ


157 преглеждания0 коментари
  • Instagram

©2019 by Smmart Agency.